etusivu                             talli                             hevoset                             hoitajat                             toiminta

Jokaiselle Pimiänkorven asukkaalle otetaan oma hoitaja. Hoitajat pitävät huolen omasta hoidokistaan päivittäin, myös liikutus kuuluu hoitajan työtehtäviin. Haluaisitko sinä liittyä Pimiänkorven iloiseen ja rentoon porukkaan ottamalla itsellesi oman hoitohevosen?

Hoitaminen tapahtuu hevosen omaan hoitokirjaan. Hoitajan tulisi kirjoitella vähintään kaksi kertaa kuukaudessa, mutta mitä useammin sen parempi. Jokaisesta hoitotarinasta saa virtuaalieuroja (v€) joilla voi käydä ostamassa tavaroita niin itselleen kuin hoitohevoselleenkin Equestrian PRO-varustekaupasta. Hoitajille järjestetään kaikenlaista toimintaa. Tunteja pidetään niin usein kun osallistujia löytyy, kursseja pidetään silloin tällöin ja kaikenlaisia erilaisia riehoja.

Hoitajamme saavat valita käyttävätkö tasojärjestelmäämme vai hoitavatko vapaasti. Tasojen kanssa hoitaessa saa tavarapalkintoja aina seuraavalle tasolle siirryttäessä, onhan ahkeria hoitajia pakko jollain palkita! Tasoilla eteneminen voi tuntua haastavalta, mutta rauhassa niitä suorittaessa huomaa varmasti että kyllä sieltä ensimmäiseltä tasolta pääsee eteenpäin.

Hoitotasot

1. taso - Tulokas

Olet uusi tulokas Pimiänkorven tallilla etkä vielä saa kauheasti vastuutehtäviä. Sinun pitää ansaita paikkasi tallin nokkimisjärjestyksessä! Tutustu rauhassa uuteen hoitohevoseesi harjailemalla ja viettämällä aikaa tämän kanssa. Et saa vielä nousta ratsaille, mutta kaikenlainen hoitaminen on sallittu. Siirryt seuraavalle tasolle kun olet tutustunut hoitohevoseesi ja taluttanut sitä kentällä sekä tutustunut talliin omistajan kanssa. Kahden tarinan jälkeen siirryt eteenpäin.

2. taso - Keltanokka

Nyt olet jo ehtinyt tutustua hoidokkiisi joten pääset ratsastamaan. Saat ratsastaa kentällä kaikissa askellajeissa. Puomit ja maastoilu jätetään vielä toistaiseksi, tuleehan teidän tutustua hoitsusi kanssa myös ratsastaessa. Pääset siirtymään kolmannelle hoitotasolle kun olet ratsastanut kaikkia askellajeja hoitohevosellasi sekä juoksuttanut sitä kerran, siivonnut hoitohevosesi karsinan lisäksi jonkin toisen hevosen karsinan ja puhdistanut hoitsusi varusteita. Kolmen tarinan jälkeen siirryt kolmannelle tasolle.

3. taso - Tallityttö

Kolmannella tasolla saatkin jo maastoilla ja ratsastaa puomeja. Esteitä et ihan vielä saa hypätä, hyvää saa odottaa. Sinun tulee myös auttaa kerran Kimiä aamu- sekä iltatallissa. Neljännelle tasolle pääset siirtymään kun olet kirjoittanut vähintään neljä tarinaa, puomityöskentelystä, maastoretkestä, aamu- ja iltatallissa auttamisesta.

4. taso - Vakkari

Alat jo olemaan tuttu näky Pimiänkorven tallin käytävillä. Sinulla on enemmän vastuutehtäviä tallilla ja saatkin jo hoitaa yksin aamu- tai iltatallin. Tällä tasolla saatkin jo hypätä hoitohevosellasi! Ensimmäisen kerran kuitenkin valvotusti, sen jälkeen ilman valvontaa. Jotta pääset siirtymään viimeiselle tasolle, tulee sinun kirjoittaa 4 tarinaa: esteratsastusta kaksi kertaa hoitsusi kanssa (toinen valvotusti ja toinen itsenäisesti) sekä aamu- ja iltatallin teko yksin.

5. taso - Perheenjäsen

Onnea, olet saavuttanut viimeisen tason! Nyt saat kisata ja valmentautua tallin hevosilla. Olet kuin perheenjäsen kaikille tallilaisille ja olet ansainnut heidän arvostuksen. Saat touhuta hoitohevosesi kanssa vapaasti mitä haluat.

Hoitajaksi?

Haluatko siis liittyä Pimiänkorven iloiseen joukkoon ja ottaa oman hoitohevosen? Lähetä sähköpostiin viesti jossa tulee ilmi nimimerkkisi, hevonen tai poni jonka hoitajaksi haluat ryhtyä ja pieni esittely itsestä joka liitetään tallin henkilökunnan esittelyyn. Etsi itsestäsi myös jokin kuva (esimerkiksi flickr.comista) sinusta jonka voi laittaa esittelyyn! Uudet hoitajat saavat pienen starttipaketin varustekaupasta joka auttaa jokaisen hoitajan alkuun. Nyt äkkiä valitsemaan se tallin kivoin heppa tai poni ja näpyttelemään sähköpostia omistajalle!
Hoitajien nurkka

Täällä ovat hoitajien kaapit joista näet virtuaalieurosi, omistamasi tavarat ja tottakai kaapin oveen on teipattu se oman hoitsun kuva. Alla on myös hoitajien chatti jossa voi keskustella toisten hoitajien kanssa ja sitä kannattaa muutenkin tiirailla jos omistajalla on jotain ilmoitusluontoista asiaa ollut.

Hoitajat

Evan, hoitohevosinaan Scalandra & Xerenté
Tutustu Evaniin ja kurkkaa kaappiin!

Heini, hoitohevosenaan Easfair Sonatina
Tutustu Heiniin ja kurkkaa kaappiin!
Ulkoasu © evia, kuvat © Nils Lidén, kuvaaja ei halua nimeään mainittavan, jeremy
Pimiänkorpi on virtuaalitalli