>
virtuaalitalli  //  virtuaalihevonen

Tervetuloa saaristoon

Humlegård sijaitsee kauniissa saaristomaisemissa Paraisten kupeessa, vanhan pappilan pihassa. Kauniit perinteiset rakennukset ovat täysin saneerattu niiden historiaa kunnioittaen ja tallit kunnostettu EU:n standardien mukaisiksi. Pihassa on upouusi maneesi ja yksi tilan monista pelloista muutettiin hiekkapohjaisiksi ratsastuskentiksi. Tallin puutarhan kruunujalokiven, upean humalatarhan, mukaan nimetty Humlegård on perustettu vuoden 2018 kesällä kun vanha pappila oli kaupan ja nuori pariskunta etsi sopivia tiloja hevosalan yritykselleen. Näin alkoi pitkä, kivinen ja jännittävä tie kohti yrittäjyyttä sekä omaa tallia kohti.

Tallia pyörittää tuore yrittäjäpari Melinda ja Niko Lundell. Pariskunnalla on pitkä tausta hevosten kanssa, mutta Humlegård on ensimmäinen harppaus oman yrityksen pyörteisiin. Tallin pääasiallinen toiminta on ratsuhevosten kasvatus ja maahantuonti, ratsastuskilpailut sekä valmennukset tulevat mukana vähän kuin siinä sivussa. Humlegårdissa kasvatetaan suomalaisia puoliverisiä, welshponeja sekä shetlanninponeja. Puoliveriset kisaavat ja valmentautuvat perinteisissä ratsastuslajeissa kun taas ponit kiertävät näyttelyiden lisäksi lähinnä Show Pony Circuitin alaisissa showkisoissa.

Panostamme kovasti hevostemme hyvinvointiin ja pyrimme tarjoamaan niille mahdollisimman luonnollisen elinympäristön. Hevosemme ulkoilevat tarhoissa tai laitumilla suurimman osan ajastaan ja ne otetaan lähinnä öiksi tai ennen isoja kisoja sisään talliin. Käsittelemme hevosiamme hevoslähtöisesti, luonnollisen hevosmiestaidon kautta ja menemme aina hevosen ehdoilla. Nuoret hevoset ja varsat saavat elää ensimmäiset vuotensa omissa laumoissaan pihatoissa ja ne otetaan kunnolla käsittelyyn vasta juuri ennen ratsuksen aloittamista. Takaamme hevosillemme parhaat mahdolliset oltavat ja ammattitaitoisen henkilökunnan pitämään niistä huolta.

Terveisin,

Melinda & Niko
aka melba / VRL-05772

Ajankohtaisia ilmoituksia

Kaikille avoin kouluvalmennus Nikon kanssa 4.10.

NJ näyttelyt shettiksille ja puoliverisille 15.10.

Tallin tapahtumista voit lukea yksityiskohtaisemmin tallin päiväkirjasta


Vierailun arvoisia talleja

  ❤   Mandelbacke   ❤   Stall Sjöholma   ❤   Maybeck   ❤   Havimäen talli   ❤