>
virtuaalitalli  //  virtuaalihevonen

Avajaisviikonloppu 15-16.9.2018

Juhlistamme tallin avajaisia oikein kunnolla ja pistämme koko viikonlopuksi kaikenlaista pientä aktiviteettia vierailijoille. Luvassa on hevoshuutokaupan huumaa, NJ:n alaiset näyttelyt puoliverisille ja poneille, Helena luennoi nuorten hevosten ruokinnasta ja kaiken kruunaa nuorten hevosten talenttikilpailu! Jokaiselle vierailijalle löytyy varmasti jotain ja ellei ohjelmasta löydy mitään kiinnostavaa voit tulla nuuskimaan meidän nurkat, tallin nuorikot Madde, Alma ja Jesper pyörivät tiluksilla ja esittelevät pihaa halukkaille.

Lauantain ohjelma

Avajaisviikonloppu avataan NJ:n alaisen näyttelyn parissa. Luokkia on puoliverisille ja poneille joten tässä on oiva paikka päästä ihastelemaan upeita hevosia eri roduista. Näyttelyn jälkeen tarjoilemme ruokaa ja juomaa kesäkahvilan tiloissa, muistathan varata käteistä mukaan ruokailua varten! Iltapäivän huipennuksena hevoshuutokauppa jossa myynnissä ulkomaalaisia sekä kotimaisia huippuhevosia.

Sunnuntain ohjelma

Sunnuntain pääohjelma on epävirallinen nuorten hevosten arviointitilaisuus, joka on avoinna 2-4 vuotiaille puoliverisille. Nuoret hevoset arvioidaan eri osa-alueissa ja tilaisuudessa valitaan lupaavin tamma ja ori sekä paras hyppääjä ja kauneimmat liikkeet. Tulokset julkaistaan iltapäivällä ja niitä odotellessa voikin mennä seuraamaan ihastuttavaa varsojen hevosagilityä.