Liljalehdon tila

orit          tammat          kasvatus

Tervetuloa Liljalehtoon

Liljalehdon tilan tarina sai alkunsa talvella 2014, vaikka haave omasta suomenhevossiittolasta onkin huomattavasti vanhempi. Oma siittola meinasi pysyäkin vain haaveena ellen olisi ottanut riskiä ja ostanut halvalla entisen ravitallin tiluksia. Epätoivon ja turhautumisen säveltämä remppaurakka jatkui useita kuukausia ja budjetti ylitettiin melkein tuplasti. Ongelmien kautta voittoon ja nyt talli ja sen tilat ovat juuri sitä mitä aina olen toivonut.

Kuten jo aiemmin mainitsin, keskittyy Liljalehdon toiminta suomenhevosten kasvatukseen. Tallissa seisoo eri lajien osaajia, eri pituisilla sukutauluilla. Tavoitteenamme on olla pysyvä tähti virtuaalisen suomenhevoskasvatuksen taivaalla. Kisaamme hevosillamme niiden painotuslajeissa ja pyrimme käyttämään ne laatuarvosteluissa kisauran päätyttyä. Kauneimmat yksilöt kierrätämme näyttelyissä ja viemme kantakirjattaviksi. Hevoskasvatuksen lisäksi järjestämme ratsastuskisoja pääasiassa este- sekä kouluratsastuksen merkeissä. Huomaathan että Liljalehdon tila on täysin virtuaalinen ja kaikki näillä sivuilla on mielikuvituksen tuotetta!            

- melba / melbanen@gmail.com


Viimeisin päivitys 12. heinäkuuta 2018
Sivuille vaihdetaan uutta ulkoasua jonka meille loihti Cery! Kolme hevosta taas mukana heinäkuun kantakirjatilaisuudessa, peukut pystyssä odotellaan millaisia tuloksia Liljisläiset tuovat kotiin. Kesävarsoja on tulossa loppukesästä kun astutussuunnitelmat selkenevät kun hevosemme saavat kisattua kisansa loppuun ja siirtyvät valmistautumaan laatuarvosteluita varten.

Suosittelemme
Jeili  ⚜  Moondance  ⚜  Seppäjärven Suomenhevoset  ⚜  Turmeltaja  ⚜  Vanima  ⚜  Mörkövaara

Ihastuitko? Anna äänesi tallilistalla!

ulkoasu © Cery 2018  ▪  taustakuva © Pixabay  ▪  koristekuva © ransu.kuvat.fi  ▪  kaikki muu materiaali © Liljalehdon tila
Tämä on virtuaalitalli  ▪  This is a sim-game stable