Liljalehdon tila

LILJALEHTO JÄÄ OMISTAJAN KIIREIDEN VUOKSI TAUOLLE - PALAAMME MAHDOLLISIMMAN PIAN! (18.3.2015)

Liljalehdon tilan tarina sai alkunsa talvella 2014, vaikka haave omasta suomenhevossiittolasta onkin huomattavasti vanhempi. Oma siittola meinasi pysyäkin vain haaveena ellen olisi ottanut riskiä ja ostanut halvalla entisen ravitallin tiluksia. Epätoivon ja turhautumisen säveltämä remppaurakka jatkui useita kuukausia ja budjetti ylitettiin melkein tuplasti. Ongelmien kautta voittoon ja nyt talli ja sen tilat ovat juuri sitä mitä aina olen toivonut.

Kuten jo aiemmin mainitsin, tallin toiminta perustuu suomenhevoskasvatukseen. Kasvatustoimintamme on kuitenkin vielä aivan lastenkengissä, yhtäkään kasvattia ei ole vielä syntynyt mutta asia korjaantuu ajan myötä. Tallissa seisoo suurimmaksi osin kouluratsuja mutta muutama estepuolen taiturikin on löytänyt tiensä talliin. Ratsujen lisäksi löytyy myös jokunen ravihevonen. Suomenhevosten kasvatuksen ohella tallilla järjestetään satunnaisesti ratsastuskilpailuja ja muuta toimintaa kuten vaikka valmennuksia tai suomenhevosvaelluksia.

Hevoselle ensin heinät, sitten miehelle mitä löytyy.

Tallin omistaa Aleksandra Pujo, aikoinaan hevosenhoitajaksi valmistunut hölösuu. Tallissa pyörii myös Aleksandran avomies Tuomas sekä pariskunnan kaksi koiraa Heikki ja Halla. Liljalehtoon on omistajan avuksi palkattuna kolme työntekijää; tallitöistä ja hevosten hoidosta vastaa Malla, meidän vikuripäiden liikutuksesta huolehtii Oona ja hevosiamme kilparadoilla esittää Carola. Tämä tiivis porukka pyörittää tallia yhteisvoimin ja jokainen on tärkeä linkki tallin toiminnassa.
YHTEYSTIEDOT
mm / VRL-05772
VRL5772[a]gmail.com

Tykkäsitkö? Anna äänesi meille!
VIERAILE MYÖS
Villahaka
Fiktio
Rajaton
Hetken Suomenhevoset
Sointula


Vaapukka
Mörkövaara
Kaiholehto
Taikakuu
Kärmeniemi